eur:
393.22
usd:
363.47
bux:
73745.69
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Zárkatársukat kínozták a fiatal fogvatartottak

Öt fiatalkorú fogvatartott ellen folytat a rendőrség eljárást, mert egy előzetes letartóztatásban lévő zárkatársukat megpróbálták felakasztani Borsod megyében, a szirmabesenyői büntetés-végrehajtási intézetben - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága.

Az eset még szeptember 2-án történt, két nappal azután, hogy a fiatalember a a hatfős zárkába került. A fiatalember társai lepedőcsíkból készült kötéllel megpróbálták őt felakasztani, ezt azonban az egyik zárkatárs jelezte a felügyeletnek. A fiatalembert csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Bántalmazóit külön zárkába helyezték el.

A cellatársak ellen emberölés bűntettének kísérlete miatt és más bűncselekmény miatt folytatnak büntetőeljárást. A vizsgálat szerint a Fiatalkorúak Regionális Büntetés-végrehajtási Intézetének személyzete nem követett el mulasztást.

Címlapról ajánljuk
Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Muhari Eszter: megmutathattam a magyaroknak és a világnak is, hogy mit tudok

Szeretnék kicsit megnyugodni és ismerkedni a ténnyel, hogy van egy olimpiai bronzérmem, ami még mindig egy kicsit hihetetlen – mondta az InforRádióban a 21 éves párbajtőrvívó, Muhari Eszter, aki az előzetes esélyeknél lényegesen jobban szerepelt, és bronzérmével a magyar küldöttség első érmét szerezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×