eur:
390.7
usd:
359.65
bux:
73174.1
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

A zavargások jó témát adnak a kampányfilmeknek

A kormányoldal és az ellenzék egymást vádolja a Gyurcsány-beszéd nyomán kitört utcai zavargásokért és ez most már az új kampányfilmekben is megjelent. A reklámokban több politikus a Magyar Televízió székháza előtt mondja el kampánybeszédét vagy a zavargásokra utalva ígér rendteremtést.

Fűrész Gábor politikai kommunikációs szakértő szerint ez erkölcstelen, ráadásul nem is biztos, hogy eredményes.

Mint mondta, a miniszterelnök sajátos lelepleződése okán a választók betekinthettek a politikai színfalak mögé, ez a "látvány" pedig nem mindig szívderítő. Ha valakiben még élt némi naivitás a politikával kapcsolatban, az is elpárolgott.

Fűrész Gábor szerint természetes, hogy a politikusok nem hagyják figyelmen kívül azt a témát, amely jelenleg a legerősebben tematizálja a közbeszédet. A saját "szájízüknek" megfelelő értelmezést akarnak adni az eseményekről, ez azonban visszás is lehet számukra.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ez a kudarc segít, megpofozták magukat” – Szilágyi Áronék a csapatversenyre készülnek
Párizsból jelentjük

„Ez a kudarc segít, megpofozták magukat” – Szilágyi Áronék a csapatversenyre készülnek

A férfi kardozók egyéni versenyében megtapasztalt csalódások feltüzelhetik a magyarokat a szerdai csapatversenyre – mondta a csapat edzője, Navarrete József, aki elárulta, hogyan folytatódik a felkészülés, és mi lesz most a legfontosabb teendő szerdáig.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×