eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Óvintézkedéseket hoztak a Magyar Rádióban

Az InfoRádió úgy tudja, hogy a Magyar Rádió elnöksége óvintézkedésből este hét órakor hazaküldi a dolgozókat, elbarikádozzák az ajtókat, és rácsokat szerelnek fel az épület kritikus pontjain.

Hivatalos értesítést ugyan nem kaptak arról, hogy ostrom készül a Magyar Rádió ellen, és erre utaló fülest már kedden is kaptak, anélkül, hogy azt nagyobb atrocitás követte volna, minden esetre megtesznek minden óvintézkedést a Magyar Rádióban, hogy a tévében történteket elkerüljék - mondta az InfoRádiónak Such György rádióelnök.

Bár a Magyar Rádió elnöke az intézmény biztonságára hivatkozva túl sok részletet nem árult el, azt elmondta, hogy azokat a dolgozókat, akiknek nincs sürgős dolguk, hazaküldik. A rendőrség jelen lesz az épület környékén és a rádió saját biztonsági szolgálata a kapukat védi majd.

Mindent, amit egy műsorszolgáltatásra szakosodott intézményben egy-két nap alatt meg lehet tenni, azt megtettük - jelentette ki Such György. Elmondta például, hogy az ablakok közeléből eltávolították az éghető dolgokat.

A rádió műsor változatlan marad, ha csak nincs rendkívüli esemény, akkor ugyanis rendkívüli adásra tér át a közmédium - tette hozzá a Magyar Rádió elnöke.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×