eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Lezárták az ELTE két épületegyüttesét

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának dékánja rendkívüli szünetet hirdetett az intézmény hallgatói számára kedd délután két órától a Trefort-kerti és az Ajtósi Dürer sori kampuszok területére. A két épületegyüttest lezárták.

"Egy, az Egyetemen kívüli, azonosítatlan szerveződés által meghirdetett rendezvény okán, a Kar épületeinek védelmében" rendelt el kedden 14 órától éjfélig rendkívüli dékáni szünetet az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának dékánja.

Dr. Dezső Tamás rendelete a Trefort-kerti és az Ajtósi Dürer sori kampuszok területére vonatkozik. "A meghatározott időre minden hallgatónak el kell hagynia a kampuszok területét", azaz kedd 14:00 után nem léphetnek hallgatók a kampuszok területére.

A diákokat kiterelték az épületből. A kedd déltől hatályba lépett rendelkezés alatt a kampuszok üzemeltetése kapuzárással történik.

Címlapról ajánljuk
Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

Vízilabda élőben: Magyarország–Franciaország

A házigazda franciák ellen mutatkozik be a magyar férfi válogatott a vízilabda-tornán. Nem lesz könnyű mérkőzés, a franciák sokat fejlődtek az elmúlt időszakban, a legutóbbi vb-n, Dohában, kiejtették a magyar csapatot.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×