eur:
394.26
usd:
357.54
bux:
72982.36
2024. szeptember 3. kedd Hilda

Hivatalosan is megkezdődött a Fidesz fővárosi kampánya

Hivatalosan is megkezdődött a Fidesz budapesti önkormányzati kampánya. A hat Fidesz-logós autó a Lánchíd budai hídfőjétől, a nulla kilométerkőtől indult útjára.

A Fidesz fővárosi listáján második helyen szereplő Fónagy János azt mondta: a helyszínválasztást az indokolja, hogy Budapest az elmúlt 16 évben nullára írta magát.

Az ellenzéki politikus úgy vélte: a főváros nemcsak pénzügyileg, de morálisan is mélypontra jutott. Fónagy János a Fidesz több budapesti polgármester-jelöltjének jelenlétében tartott kampánynyitón hangsúlyozta: fontos a négyes és az ötös metró, de szükség van a felszíni közlekedés és az elővárosi vasút fejlesztésére is.

A fideszes politikus hangsúlyozta: álláspontja szerint a tömegközlekedés nem kormányzati kegy, hanem egy az állam alapszolgáltatásai közül.

A Fidesz a Jó reggelt, Budapest! kampány szórólapjain egyebek mellett azt ígéri, hogy megépíti a négyes metrót, bővíti a kerékpárút-hálózatot, növeli a zöldterületeket, emellett Budapestet a gyógy- és konferenciaturizmus központjává és az európai fiatalok találkozóhelyévé teszi.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Egyre csúnyább, ami Amerikában történik

Egyre csúnyább, ami Amerikában történik

Egyre rosszabb hangulatú kereskedést láthatunk az európai és az amerikai tőzsdéken is, ami elsősorban annak tudható be, hogy a Bank of Japan kormányzója benyújtott egy dokumentumot, amely szerint a központi bank folytatja a kamatemelést. Ennek hatására erősödni kezdett a jen, a részvénypiacokon pedig hangulatromlás látszik. Eközben azért a hazai tőzsdén is vannak izgalmak: reggel nagyot ugrott az MBH Jelzálogbank árfolyama, később azonban jött a látványos visszaesés az elmúlt napok sztárpapírjánál.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×