eur:
394.26
usd:
357.54
bux:
72982.36
2024. szeptember 3. kedd Hilda

A BKV is érdekesnek tartja az újabb Combino-hibát

Ajtóhiba miatt vontak ki a nagykörúti forgalomból egy Combino villamost Budapesten. A járműnek az ajtaja romlott el, emiatt fél órát vesztegelt a Moszkva téren. A BKV szóvivője az InfoRádióban azt mondta: számukra is érdekes, hogy miként fordulhatott elő az újabb hiba.

Ismét egy Combino villamos okozott gondot Budapesten. A jármű hétfő délután, háromnegyed négy körül romlott el, amit "vezérlési és becsukási hiba" okozott, így az egyik ajtó kezelhetetlenné vált - közölte az InfoRádióval a BKV szóvivője.

A szerelvényt a Siemens gyár szakemberei a helyszínen elkezdték szerelni. A villamos végül utasokkal együtt elindult, de kocsiszínbe ment, hogy alaposan megvizsgálják.

A meghibásodott szerelvényt egy másik Combino villamossal váltják le - nyugtatott meg mindenkit Schimmer Erzsébet.

A tesztfutás probléma nélkül zajlott, "számunkra is érdekes az, hogy a mai napon hogy fordulhatott elő mégis" - fogalmazott a szóvivő.

Az 54 méter hosszú villamosok augusztus 1-je óta nem közlekedtek teljes üzemidőben a Nagykörúton, miután többször is meghibásodtak, elsősorban az ajtóik.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Egyre csúnyább, ami Amerikában történik

Egyre csúnyább, ami Amerikában történik

Egyre rosszabb hangulatú kereskedést láthatunk az európai és az amerikai tőzsdéken is, ami elsősorban annak tudható be, hogy a Bank of Japan kormányzója benyújtott egy dokumentumot, amely szerint a központi bank folytatja a kamatemelést. Ennek hatására erősödni kezdett a jen, a részvénypiacokon pedig hangulatromlás látszik. Eközben azért a hazai tőzsdén is vannak izgalmak: reggel nagyot ugrott az MBH Jelzálogbank árfolyama, később azonban jött a látványos visszaesés az elmúlt napok sztárpapírjánál.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×