eur:
393.7
usd:
356.5
bux:
72982.36
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Az úton feküdt a kerékpáros, elgázolták

Úton fekvő kerékpárost gázolt egy autó Mezőfalva belterületén szombaton hajnalban. A gépkocsi vezetője nem vette észre a fiatal férfit.

Egyelőre nem tudni, hogy kerékpáros a gázolás következtében halt-e meg - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

R. Szabó Ágnes szerint a gépkocsi vezetője, aki Sárbogárd felől érkezett Mezőfalvára, nem vette észre az úton fekvő 28 éves férfit, így áthajtott rajta.

Címlapról ajánljuk
Mérgezés miatt rengeteg hal pusztul el most a magyar vizekben

Mérgezés miatt rengeteg hal pusztul el most a magyar vizekben

A nyári forróságban nemcsak a nyílt vizek szintje csökkent drasztikusan, a tavak és folyók felmelegedése miatt oxigénhiány alakul ki, ami tömeges halpusztulást okoz. A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője, Lévai Ferenc szerint ezen a nyáron a szokásos halveszteség a többszörösére nőtt, az áremelést azonban el akarják kerülni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.04. szerda, 18:00
Virág Barnabás
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Hatalmas területet foglalt el az orosz hadsereg, egyre súlyosabb a helyzet a keleti fronton - Híreink az orosz-ukrán háborúról kedden

Minimális ellenállással tör előre az orosz haderő a 60 ezres Pokrovszk felé, a város ostroma bármikor megindulhat. Közben támadásba lendültek az orosz csapatok Vuhledár térségében és Luhanszkban is. Friss elemzések szerint Oroszország összesen 600 négyzetkilométernyi területet foglalt el Ukrajnában a nyáron, ami 2022 óta nem látott szám. Kurszkban jelenleg áll az ukrán offenzíva: a Koronyevó-szektorban jelentettek kisebb támadásokat, de egyelőre nincs hír érdemi területszerzésről. Közben menesztették az ukrán állami energiavállalat vezetőjét. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború fejleményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×