eur:
393.27
usd:
354
bux:
72415.44
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

"Mintha Rákosit mutatnák Gyurcsány mögött"

A KDNP elnöke szerint felháborító, hogy az MTV vezetése "kiszolgálja a kormány napi politikai igényeit". Semjén Zsolt szerint ez történt a héten is, amikor a televízió Gyurcsány Ferenc miniszterelnök beszédét sugározta.

"Felháborító, hogy az MTV vezetése gátlástalanul kiszolgálja a kormány napi politikai igényeit (...), botrányos, hogy a közszolgálatinak nevezett televízió külön kampányműsort biztosított Gyurcásny Ferenc szónoklatának" - fogalmazott a politikus.

Mint mondta, felháborító az is, hogy pártja szóvivőjének nyilatkozata alatt háttérképként Bartók Tivadar volt látható, aki korábban - a Legfelsőbb Bíróság későbbi döntése szerint jogtalanul - irányította a KDNP-t.

Az, hogy Bartók Tivadart vágták be a KDNP sajtótájékoztató háttérképének, körülbelül olyan, mintha Gyurcsány Ferenc beszéde alatt Rákosi Mátyást mutatnák - tette hozzá Semjén Zsolt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Vihar előtti csend a tőzsdéken

Vihar előtti csend a tőzsdéken

A hét korábbi részében látott eladási hullám után mostanra inkább megnyugvás látszik a tőzsdéken. Az amerikai indexek tegnap vegyesen teljesítettek, míg Ázsiában szintén felemások voltak a mozgások, egyedül a japán piac került nagyobb mínuszba a kamatemelési várakozásokra ráerősítő júliusi bérstatisztikákat követően. Ami az európai tőzsdéket illeti, a globális hangulattal összhangban itt is oldalaznak a vezető indexek. Nincs ma hiány makroadatokból, itthonról és az EU-ból kiskereskedelmi statisztikák jöttek, míg az Egyesült Államokban többek között az ADP-munkanélküliség számait közölték. Az igazán fontos NFP munkaerőpiaci statisztika holnap érkezik az USA-ból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×