eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

Az MSZP szerint ők tízszer annyit ajánlanak, mint a Fidesz

A szocialista párt úgy véli: Magyarország ritka lehetőség előtt áll: eldőlhet, hogy a magyarok a nyertesek közé tartoznak-e az elkövetkező évszázadokban. Az MSZP közleményben tudatta: a baloldali párt tízszer annyit ígér, mint az ellenzéki Fidesz.

"Örülünk, hogy a választások előtti utolsó munkanapra a Fidesz végre pontokba tudta szedni, mit is ajánl az országnak: éppen tizedannyit, mint amennyit a második Gyurcsány-kormány fog megvalósítani az Új Magyarország programjából az első száz lépésben" - áll a Magyar Szocialista Párt közleményében.

Az MSZP szerint Magyarország olyan lehetőség előtt áll, amit a történelem ritkán ad meg: eldőlhet, hogy a magyarok a nyertesek közé fognak tartozni a következő évszázadokban vagy kimaradnak a fősodorból. Két nap múlva erről szavaznak a magyar választópolgárok.

A szocialista párt szerint Gyurcsány Ferenc miniszterelnök keményen tárgyalt az Európai Unió vezetőivel, így 2007 és 2013 között annyi pénzt lehet Magyarország fejlesztésére fordítani, mint még soha.

Ugyanakkor egyáltalán nem mindegy, mire és hogyan költjük el ezt a rengeteg pénzt - fogalmaz az MSZP közleménye.

Címlapról ajánljuk
Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Hegedűs D. Géza, a Nemzet Színésze: én így élek, így dolgozom és így vagyok boldog

Tizenkét szerepe van ma is a Nemzet Színészévé megválasztott Hegedűs D. Gézának, aki immár fél évszázada a Vígszínház tagja. Gyerekként minden zsebpénzét színházra költötte, mígnem az építőipari technikumból el nem küzdötte magát a Színműig. Pályája harmadéves főiskolai hallgatóként már be is indult, és aligha lesz egyhamar vége ilyen munkatempóban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
Sikerült elkerülni a sztrájkot a Boeingnél

Sikerült elkerülni a sztrájkot a Boeingnél

Hosszas huzavona után a Boeing és a dolgozóit képviselő szakszervezet új munkaügyi megállapodást kötött, így sikerült elkerülnie a problémákkal küzdő cégnek az esetleges sztrájkot a legfontosabb gyáraiban. A megállapodás többek között négy év alatt 25 százalékos béremelést, valamint az egészségügyi költségek és nyugdíjazási juttatások terén lévő további javításokat tartalmaz - számolt be a CNBC.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×