eur:
394.06
usd:
355.48
bux:
72297.19
2024. szeptember 8. vasárnap Adrienn, Mária

A MIÉP elnöke a "nemzetközi zsidóság parancsáról"

A MIÉP elnöke szerint "a nemzetközi zsidóság parancsa" pártja "kiszorítása" a Fidesz számára.

Csurka István ezt azzal a megjegyzéssel egészítette ki, hogy Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Izraelből hazatérve a Likudot nevezte a Fidesz testvérpártjának.

Szerinte a MIÉP-ellenesség oka a Fidesz részéről az, hogy fel akarja számolni "a kemény nemzeti magot" és meg akarja szerezni szavazóit.

Az MSZP dolga az, hogy kordában tartsa a proletárokat, a szerencsétlen sorsú, többnyire idős embereket, akik mindig irtóztak az önállóságtól. A Fidesznek a nemzeti középosztályt, valamint a gondolkodókat, a kezdeményező embereket kell kordában tartania, hogy ne foghassanak kezet a proletárokkal, és a nemzet mindkét része birkaként tűrje a globalizáció, New York és Tel-Aviv hatalmasainak parancsait, hogy adja át főleg földjét, életterét a betelepülőknek - jelentette ki Csurka István.

Címlapról ajánljuk

Svédország meglepően kemény lépésre szánta el magát

Svédország bekeményít a gyerekek és fiatalok mobilhasználatával szemben. A héten kiadott új ajánlások szerint kétéves korig nem is láthat képernyőt egy gyermek, de még az idősebbek számára is csak néhány órányi mobilozást kellene engedni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.09. hétfő, 18:00
Nagy Márton
nemzetgazdasági miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×