eur:
394.22
usd:
354.52
bux:
72434.51
2024. szeptember 6. péntek Zakariás

A Magosz a Fidesz oldalán indul a választáson

Választási szövetséget kötött a Fidesz a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségével.

A megállapodás értelmében a szervezet hat helyet kap a Fidesz megyei és országos listáin - jelentette be a Magosz elnöke. 2002-ben ezeknek a helyeknek mindegyike befutó volt.

Jakab István az InfoRádióban elmondta: a szövetség programját a Fidesz vasárnapi kongresszusán ismertetik.

Hozzátette: azért léptek szövetségre a Fidesszel, hogy ne csak a szervezet programjának előkészítésében, hanem annak végrehajtásában is részt vehessenek.

A Magosz elnöke szólt arról is, hogy a szervezet csak olyan jelölteket állított, akik hatékonyan képviselhetik a vidék és gazdálkodók érdekeit.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Zelenszkij magyarázatot adott a fejcserékre, az ukrán főparancsnok megvédte a kurszki offenzívát – Háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij csütörtök esti videóüzenetében magyarázatot adott arra, miért volt szükség az elmúlt napokban látott jelentős kormányátalakításra. Az ukrán elnök elmondta, az a cél, hogy a kormányzati intézmények olyan aktívak legyenek, amennyire csak lehetséges, jóval aktívabbak, mint korábban. Eközben Olekszandr Szirkszkij, az ukrán haderő főparancsnoka a CNN-nek adott exkluzív interjújában elmondta, azért volt szükség az augusztus 6-án kezdődött kurszki offenzívára, mert Oroszország új támadást tervezett Ukrajna ellen Kurszk felől. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×