eur:
393.23
usd:
354.75
bux:
72243.41
2024. szeptember 4. szerda Rozália

Ellenőrizze gyerekét az interneten!

Elektronikus naplót vezetett be a Budai Sport Általános Iskola. A szülők jelszavuk megadásával, az interneten keresztül követhetik figyelemmel gyermekük osztályzatait.

Az iskola igazgatója az InfoRádióban azt mondta: gyakran eltűntek a gyermekek ellenőrzői, főleg a rosszabb tanulóké.

Egy tavaly készített iskolai felmérésen ráadásul a szülők az iskola munkájával kapcsolatban leginkább a tájékoztatást bírálták - közölte Kiss Mihály.

Ezért úgy döntöttek, hogy az interneten tájékoztatják a szülőket. Mindenki a gyermekei adataival léphet be a rendszerbe, amelyben nem csak a jegyei láthatók, hanem egy fórumot is elindítottak, sőt időpontot is egyeztethet a szülő a tanárokkal.

Az oldal kifejlesztése előtt az iskola az ombudsmannal is egyeztetett, aki nem talált kivetnivalót abban. Csak arra figyelmeztetett: az internetes napló akkor működtethető, ha minden szülő csak a saját gyermeke adataiba láthat bele.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Bendarzsevszkij Anton: Zelenszkij a saját népszerűségét védi a miniszterek cseréjével

Csaknem a fél ukrán kormány lemondott az elmúlt napokban, szerdán a külügyminiszter is távozott. A posztsztovjet térség szakértője szerint az ukrán elnök teljes kormányváltással enyhítené a politikai és társadalmi feszültséget, így a felelősséget is elháríthatja magától az államfő, akinek hiába járt le a mandátuma, várhatóan a háború végéig a posztján maradhat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.05. csütörtök, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×