eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Wittner Mária a Fidesz-listán

A Fidesz elnöksége felkérte Wittner Máriát, az 1956-os forradalom és szabadságharc résztvevőjét, hogy induljon a párt országos listáján. Ezt Orbán Viktor, a párt vezetője jelentette be a Terror Háza Múzeum előtti megemlékezésen.

A döntést a politikus azzal indokolta, hogy legyen valaki az Országgyűlésben, aki mindig emlékeztetni fog a kommunizmus áldozataira és 1956-ra.

Wittner Mária megfelelően képviselheti az áldozatokat - jelentette ki Orbán Viktor.

Kijelentette: a Fidesz elnöksége úgy vélekedik, hogy a parlamentben "ott kellene lennie annak a hangnak, amely mindig emlékeztet bennünket a kommunizmus szörnyűségeire, áldozataira".

A Fidesz elnöke úgy fogalmazott: "büszkék vagyunk arra, hogy vállalta a felkérésünket és megtisztelve érezzük magunkat, hogy ugyanannak a frakciónak koptathatjuk majd a padjait a következő négy évben".

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 07:51
×
×
×
×