eur:
394.31
usd:
364.19
bux:
0
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Az MDF gigantikus mosógépe

Az egykulcsos, 18 százalékos személyi jövedelemadó gazdaságot kifehérítő hatására hívta fel a figyelmet az MDF egy jelképes nagymosással Budapesten, a Nyugati téren.

A téren felállított, öt méter magas, két és fél méter széles mosógépbe Katona Kálmán választmányi elnök és Budai Tünde adótanácsadó, Lenti és Letenye MDF-es országgyűlési képviselőjelöltje "18 százalékos mosóport" töltött, majd "zsebből zsebbe gyakorlat"; "100 oldalas adóbevallás"; "versenyképtelenség"; "adócsalás" és "igazságtalan adózás" feliratú vásznakat helyeztek az "Adomatt" márkájú szerkezetbe.

Az elöltöltős "mosógép" fémszerkezetre feszített ponyváján többek között a "18 százalékon tisztább a helyzet"; "a sok agymosás után jöjjön a nagymosás!"; "A magyar ember nem adócsalásra született. Nem akarjuk eltitkolni, amiért dolgoztunk. Nem hordjuk tovább az adócsalás szennyesét!" felirat volt olvasható.

Budai Tünde elmondta: a jelenlegi adótörvényeket egyszerűsíteni kell, mert azok túl bonyolultak és átláthatatlanok, az adófizetést pedig tervezhetővé kell tenni.

"A korrupció személyhez és zsebhez kötött, és mosás előtt a zsebeket ki kell üríteni" - közölte Budai Tünde.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 1. 07:51
×
×
×
×