eur:
394.02
usd:
363.99
bux:
74051.15
2024. július 31. szerda Oszkár

MSZP-kogresszus, Orbán-beszéd délután élőben

Az MSZP mai kongresszusán dönt a miniszterelnök-jelölt személyéről, Orbán Viktor pedig Balatonfüreden ismerteti a Fidesz jövőre vonatkozó terveit. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor, a Fidesz elnöke beszédét élőben közvetítjük hírportálunkon és az InfoRádióban.

Ma dönt az MSZP miniszterelnök-jelöltjének személyéről a párt soron kívüli kongresszusa Budapesten. A szocialista küldöttek a választási programról és országos listáról is határoznak majd.

Az MSZP országos választmánya február 4-én a párt országos elnökségével együtt Gyurcsány Ferencet javasolta a párt miniszterelnök-jelöltjének.

Szekeres Imre, az MSZP elnökhelyettese korábban elmondta: az 594 küldött titkos szavazással, egyszerű többséggel dönt a kormányfő-jelöltről.

Rendezvényt tart ma a Fidesz is, a nagyobbik ellenzéki párt elnöke Balatonfüreden ismerteti majd a jövőre vonatkozó elképzeléseket. Nyitrai Zsolt, a párt helyettes kampányfőnöke az InfoRádióban elmondta: Orbán Viktor körútja újabb állomásán, az úgynevezett országépítő találkozók keretében beszél majd a párt terveiről.

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Orbán Viktor, a Fidesz elnöke beszédét élőben közvetítjük hírportálunkon és az InfoRádióban.

Címlapról ajánljuk

Milák Kristóf ezüstérmet szerzett 200 méteres pillangóúszásban

Ahogy Tokióban 3 évvel ezelőtt, Tárnok 24 esztendős büszkesége a 200 méteres férfi pillangóúszás olimpiai aranyérmének megszerzésére készült Párizsban is. 150 méterig minden rendben is volt, de a nagy rivális Léon Marchand ellenállhatatlan hajrát produkált.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×