eur:
395.77
usd:
366.02
bux:
73964.16
2024. július 31. szerda Oszkár

Lakáson is ölt a kaszinós gyilkos

Sopronban meggyilkolták az egyik játékterem két alkalmazottját. A 28 éves nőt az ágfalvi lakóparkban lévő lakásán lőtték le, munkatársát, egy 21 éves férfit a játékteremben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az InfoRádiónak elmondta: a nyomozók arra következtetnek, hogy rablógyilkosság történhetett, mivel a soproni belvárosi Luxor-kaszinóból eltűnt a bevétel.

Kocsis Tünde hozzátette: feltételezhetően ugyanaz az elkövető ölte meg mindkét áldozatot. A 21 éves fiatalember holttestére reggel találtak rá kollégái; a 28 éves nő meggyilkolásáról dél körül érkezett az újabb bejelentés.

A rendőrség szerint valószínűleg előbb a nőt lőtték le, majd a hajnali órákban ölték meg a fiatalembert.

Február 2-án éjszaka szintén Sopronban lőttek le ismeretlenek egy taxist. A rendőrség szerint a gyilkosság egy épülő lakópark közelében történt, az eddigi vizsgálatok szerint a nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsított két 20-30 év közötti férfi gyalog ment vissza a városba.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Nagy napja lehet a magyaroknak – az olimpia szerdai hírei percről percre

Miután úszásra alkalmasnak találták a Szajnát, a triatlonnal kezdődött a magyarok szerdai programja. Ezen felül asztaliteniszben, cselgáncsban, evezésben, kézilabdában sportlövészetben, tornában, úszásban és vívásban is érdekeltek vagyunk.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×