eur:
395.17
usd:
365.07
bux:
73475.88
2024. július 31. szerda Oszkár

Rainer M. János: az ügynökügy nem jogi kérdés

Rainer M. János történész szerint fontos, hogy egy ügynökről kiderüljön a tevékenysége, például egy tudományos kutatás folytán. Ezáltal a társadalom megismerheti saját múltját.

Rainer M.János történész az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: az egyes emberek ügynökmúltjáról szóló közlemények tudományos kutatás eredményei. Mindezek elősegítik, hogy a társadalom megismerje saját múltját.

A történelmi múlt ugyanis emberek története, néha egy-egy emberé. Szerinte vannak olyan fontos személyiségek, akik múltja az egész társadalomra tartozik.

Mindez szakmai, morális és ízlésbeli kérdés, de nem jogi probléma.

Rainer M. János ezért nem ért egyet az adatvédelmi biztossal, aki szerint az adatok csak a jelenlegi adatvédelmi jogszabályok megsértésével kerülhettek napvilágra.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Sós Csaba Milák Kristóf úszásáról: "Olyan ez az egész, mint a cirkuszban. Az ember látja, és nem akarja elhinni"

"Ahová Milák Kristóf odaáll, nyer" - foglalta össze röviden a nyilvánosság számára nehezen megfejthető rejtélyt Sós Csaba úszókapitány. Állítja, 60 éve van az úszósportban, de ilyet még nem látott, mint ami most történik, és amire szerda este fél 9 után sor került - a 200 m pillangó döntőjében. Németh Nándor esti döntőjéről is szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×