eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs

Rogán: ha a Fidesz kormányra kerül, csökkenti az áram árát

Tíz százalékkal csökkenti a villamos energia árát a Fidesz, ha kormányra kerül - közölte a nagyobbik ellenzéki párt kampányfőnöke. Rogán Antal elmondta: először kezdeményezni fogják a hosszú távú áramvásárlási szerződések újratárgyalását, a másik eszköz, hogy miniszteri rendeletben szabályozzák az áram árát.

Úgy vélte: most sokkal több lehetőség van a szerződések újratárgyalása, mint az Orbán-kormány idején, mivel Magyarország már uniós tagállam.

Az MSZP-frakció gazdasági munkacsoportjának vezetője "felelőtlen, tipikus popoulista demagógiának" nevezte Rogán Antal ígéretét. Podolák György közölte, hogy a felhasznált az energia nagy részét importálja Magyarország, így csak kis mértékben befolyásolhatja az árakat. Emlékeztetett, hogy a kormány egyetértésével már tart a hosszú távú áramvásárlási szerződések felülvizsgálata.

Címlapról ajánljuk
Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Az utolsó másodpercekben nyerte meg a brazilok elleni thrillert a női kézilabda-válogatott

Ki korán kel, győzelmet lel: a magyar csapat ötgólos hátrányból jött fel, és Simon Petra góljával 25-24-re verte a brazilokat a párizsi olimpia csoportkörének második fordulójában.

Szegheő Péter: túlélési útmutató kánikula idejére

A kánikula átvészeléséhez adott hasznos tanácsokat Szegheő Péter belgyógyász az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt arról, hogyan készíthetjük fel a szervezetünket a nagy melegre, mit és mennyit érdemes inni és enni, sőt elemezte azt is, hogy sportolhatunk-e ilyen hőmérsékleti viszonyok közepette. Ráadásul elmondott egy javaslatot a sziesztával kapcsolatban…
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×