eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály

Még 7 nap: kampányhírek percről percre

Megkezdődött a választási kampány utolsó hete. Itt megtalálja a hétfő kampányhíreit.

2018.04.01. 17:02

A Kúria kimondta, hogy jogsértő az egyik Orbán-plakát

A Momentum fordult a testülethez. A Kúria megváltoztatta az NVB határozatát, amely még rendben levőnek találta a plakátot. 1 darabot.

2018.04.01. 14:49

LMP: gyűlöletkeltés helyett összetartó nemzet kell

Gyűlöletkeltés helyett összetartó nemzetet szorgalmazott vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján Ungár Péter, az LMP országos elnökségének tagja, kijelentve, "történelmi mélypontra ért" a Fidesz gyűlöletpropagandája. Bírálta ugyanakkor a Demokratikus Koalíció (DK) elnökének kolozsvári videóját is. Szél Bernadett 15 millió magyar miniszterelnöke szeretne lenni, nem pedig gyűlöletkeltéssel és az emberek egymás ellen fordításával szeretne kormányozni - fogalmazott Ungár Péter.

2018.04.01. 14:27

Több mint 58 ezren szavaznak majd a külképviseleteken

A határidő lejártának napján mintegy 5 ezren kérték felvételüket a külképviseleti névjegyzékbe az egy hét múlva esedékes országgyűlési választáson, így több mint 58 ezren szavazhatnak az ország 118 külképviseletének egyikén.

2018.04.01. 11:02

Orbán Viktor így főzi a húsvéti sonkát - videó

A Facebookon posztolt videót a miniszterelnök arról, szerinte mi kell a jó húsvéti sonkához.

2018.04.01. 09:34

187-en ügyelnek a szavazás tisztaságára

Az április 8-ai országgyűlési választásra 187 megfigyelőt vett nyilvántartásba a Nemzeti Választási Bizottság, 18-at a levélszavazatok ellenőrzésére, 72-t a külképviseletekre, 97-et az egyéni választókerületi székhelyekre a levélszavazatok gyűjtésére szolgáló urnák felügyeletére. A külképviseletekre a Fidesz-KDNP 31, a Jobbik 15, a Momentum Mozgalom és az MSZP-Párbeszéd 10-10, az Együtt 6 megfigyelőt küld. Az NVI-hez a szavazási iratok ellenőrzésére és a levélszavazatok számlálására a Fidesz-KDNP és a Jobbik 5-5, az MSZP-Párbeszéd 4, a DK és a Momentum 2-2 megfigyelőt küldött. Az egyéni választókerületi székhelyekre csak a Fidesz-KDNP küldött megfigyelőt.

2018.04.01. 09:02

Visszalépéseket ígér Karácsony Gergely

90 százalék az esélye annak, hogy Húsvét után, kedden és szerdán, a fontos körzetekben érdemi bejelentések lesznek a visszaléptetésekről - írta a Facebookon.

2018.04.01. 08:07

A kormányszóvivő összehangolt megtörési kísérletről beszélt

A két és fél éve történt röszkei zavargással összehangolt megtörési kísérlet indult azért, hogy Magyarország bevándorlóország legyen - jelentette ki a kormányszóvivő a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Kovács Zoltán hangsúlyozta: hangfelvételek igazolják, hogy nemzetközi hálózatba szerveződött erők akarják eltántorítani Magyarországot a bevándorlást ellenző politikától, a Soros-féle szervezetek pedig a választási kampányba is beavatkoznak civil szervezeteken vagy a politikát formáló sajtón keresztül.

A kormányszóvivő a Soros-féle szervezetek elleni küzdelem döntő ütközetének nevezte a jövő vasárnapi választást, hiszen - mint fogalmazott - az emberek eldönthetik, hogy Magyarország valóban magyar marad-e vagy a bevándorlók országává válik.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×