eur:
396.38
usd:
369.85
bux:
71873.57
2024. július 2. kedd Ottó
POLAND - 2023/03/07: In this photo illustration a Google Gmail logo seen displayed on a smartphone. (Photo Illustration by Mateusz Slodkowski/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)
Nyitókép: Getty Images

Teljesen átszabta az androidos Gmailt a Google

A legújabb verzióban már úgy lehet válaszolni az e-mail üzenetekre, mintha chatelnénk.

Egy frissítést követően már mindenki számára élesítették a Gmail alkalmazásban azt a fejlesztést, melynek köszönhetően a levelezés során egyszerűbben és gyorsabban lehet válaszolni az üzenetekre, mint eddig – írja a hvg.hu.

Az AssembleDebug nevű X-felhasználó vette észre az elsők között, hogy a Google rendkívül hasznos újítást eszközölt az androidos Gmailen – megváltoztatva a levelek megválaszolásának metódusát. Ezzel a fejlesztéssel az üzenetküldő alkalmazásokhoz hasonlóvá válik az e-mailezés a Gmailben is.

A mostani változtatással megjelent egy szövegbeviteli mező a kijelző alján, ahova bepötyöghetjük válaszainkat a beérkező üzenetekre, majd a mezőtől jobbra lévő ikont megérintve azonnal el is tudjuk küldeni a szöveget.

Valószínűleg sokak tetszését elnyeri majd az, hogy ha elkezdünk írni a mezőben, megnő a felület mérete, így sokkal egyszerűbb gépelni, közben pedig látjuk az eredeti levelet is.

Az újításnak köszönhetően egy sokkal könnyebben kezelhető chatelési módot lehet használni a levelezésnél. A csatolmányokat az eddig megszokott módon kell hozzáadni az e-mail üzenethez.

Az újdonság a Gmail alkalmazás legújabb verziójában érhető el.

Címlapról ajánljuk
Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.

Képeken Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij találkozója - videó

A magyar miniszterelnök kedd délelőtt érkezett az ukrán fővárosba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán elnökkel. A legfontosabb téma a béke megteremtésének lehetősége és az ukrán–magyar kapcsolatok aktuális kérdései.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×