eur:
393.14
usd:
364.19
bux:
72093.14
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Ingyenes és izgalmas funkciót kaptak az androidos telefont használók

Mostantól korlátlanul lehet beszélgetni a ChatGPT-vel.

Az OpenAI kiterjesztette ChatGPT-je hangbeszélgetési funkcióját tényleg valamennyi Android-felhasználóra – írja a hvg.hu.

Mostantól egy androidos telefon használója természetes, oda-vissza beszélgetést folytathat a ChatGPT-vel, mintha csak egy barátjával csevegne. Korábban a hangbeszélgetés funkciót csak a fizetős előfizetők érhették el, most azonban az OpenAI mindenki számára ingyenessé tette.

A ChatGPT hangbeszélgetések használatához le kell tölteni a ChatGPT alkalmazást Androidra, majd a jobb alsó sarokban látható egy fejhallgató ikont megérintésével lehet elindítani a beszélgetést. A vállalatnál professzionális szinkronszínészekkel működtek együtt az egyes hangok létrehozásában.

Az előnyök mellett azért a ChatGPT hangbeszélgetéseknek lehetnek hátrányai is. Például nem szabad szem elől téveszteni, hogy a ChatGPT egy gépi tanulási modell, amely nem tökéletes. Néha előfordulhat, hogy hibázik vagy helytelen információk generálódnak.

Címlapról ajánljuk
Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Választanak a britek - Ezek az összetevők vezettek a konzervatív mélypontig

Történelmi vereség - erre van a legnagyobb esély a csütörtöki brit választásokon. Pedig néhány évvel ezelőtt még a Munkáspárt szenvedett hosszú évekre kiható vereséget; csak hát jött a brexit, a Covid, a háború és az energiaválság, a Munksápárt pedig talpra állt, míg a kormánypárt cserélgette a kormányfőket. Az InfoRádió Gálik Zoltánt kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×