eur:
392.89
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Végleg megszűnik a YouTube egyik közismert funkciója

Búcsút int a videomegosztó a Történetek-funkciónak, hogy inkább a Shorts felé tereljék a felhasználókat.

Néhány héten belül végleg megszűnik a YouTube Történetek-funkciója, melyet egykoron minden online platform lelkesen másolt az Instagramról, de az ilyen tartalmak már nem olyan népszerűek, mint voltak egykoron – írja a hvg.hu. A 2018-ban elindított, kizárólag mobilon elérhető videós formátum június 26-ától nem lehet már létrehozni.

A tartalomgyártókat a platform több módon is tájékoztatni fogja a megszűnésről, ami azonban csak annyit jelent majd, hogy június 26. után nem lehet majd új történeteket létrehozni: az addig legyártott videók azonban még a hétnapos intervallumban elérhetők maradnak.

A YouTube a Shorts nevű, alapvetően hasonló funkció felé kívánja terelni a felhasználókat ezután, ami nagyban hasonlít ahhoz, amit a TikTok kínál.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×