eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay

Idegenek beszélgetései fognak megjelenni a Facebook-oldalunkon

A csoportokon belüli eszmecsréket akarja kibővíteni a közösségi média óriása.

A Facebook számításai szerint közel 1,8 milliárd olyan felhasználója van, aki havonta valamilyen csoporton belüli eszmecserét folytat, és másodikat is rá akar venni a csatlakozásra, ezért úgy döntött, hogy a Hírfolyamon is megjelentet majd bizonyos csoportbeszélgetéseket – nyilvánosan, azaz olyan bejegyzéseket is láthatunk, amikhez lényegében semmi közünk – írja a hvg.hu.

A felhasználó ezekhez a posztokhoz a csoporthoz való csatlakozás nélkül szólhat majd hozzá, és értesítéseket természetesen így is kaphat, ha újabb komment érkezik. Ha pedig akar, egy gombnyomással a csoport része lehet, de ez sem lesz kötelező.

A változás lényeges következménye, hogy mivel akármilyen csoportok beszélgetései megjelenhetnek a Hírfolyamunkon, az ember azon kaphatja magát, hogy idegenek bejegyzéseit látja.

A Facebook hivatalos kommünikéjében azt írta: a kultúra, a szórakozás, a sport, illetve az életmóddal kapcsolatos bejegyzések azok, amik gyakrabban fel-felbukkanhatnak majd a felhasználók Hírfolyamán. Az újdonságok következő hetekben élesedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×