eur:
394.83
usd:
367.43
bux:
71456
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Google Meet

Korlátozza a konferenciabeszélgeteseket a Google

Október 1-jétől már nem lehet korlátlan idejű videohívásokat folytatni a Google Meetben.

A Google tavasszal úgy döntött, a pandémia okán hozzáférhetővé teszi az addig csak egy szűkebb kör által használható videokonferencia-rendszerét, a Meetet, ám a cég már akkor jelezte, szeptember 30-ig biztosítanak lehetőséget arra, hogy korlátlan idejű videohívásokat indítsunk, és a jelek szerint ezen a céldátumon a koronavírus-járvány második hulláma ellenére sem változtattak – írja a hvg.hu.

A vállalat nem változtat a korábban bejelentett menetrenden: akik ingyenesen használják a szolgáltatást, október 1-jétől már legfeljebb csak 60 perces videohívásokat indíthatnak, de természetesen utána egy új beszélgetésben továbbra is folytatni lehet majd az értekezletet.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×