eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Magyari Alda kapus (háttal) és Garda Krisztina, a bronzérmes magyar csapat tagjai ünneplik győzelmüket a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia női vízilabdatornáján a harmadik helyért játszott Magyarország - Orosz Olimpiai Csapat mérkőzés végén a Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. augusztus 7-én. A magyar női vízilabda-válogatott 11-9-re győzött és megszerezte a harmadik helyet.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ezzel a kapusgóllal tették fel az i-re a pontot a magyar pólósok – videó

Itt nézhető meg a bronzmeccs összefoglalója és Magyari Alda gólja.

Fordulatos mérkőzés volt. Elhúzott a magyar válogatott, de visszajöttek az oroszok, így izgalmas lett a vége.

Az utolsó másodpercekben az oroszok az egyenlítésért támadtak, de hiába hoztak be mezőnyjátékost a kapusuk helyett. A magyar kapushoz, Magyari Aldához került a labda, ő pedig belőtte az üres kapuba: 11–9. Lepörögött a maradék idő és kezdődhetett az ünneplés.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×