eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A későbbi győztes Hosszú Katinka a női 400 méteres vegyesúszás döntőjében a budapesti vizes Európa-bajnokságon a Duna Arénában 2021. május 17-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

200 vegyes: kiesett Hosszú Katinka nagy ausztrál vetélytársa

A 100 m hát fiatal világcsúcstartójáról van szó.

A hátúszószámokra koncentrál, így nem áll rajthoz 200 méter vegyesen Kaylee McKeown a pénteken rajtoló tokiói olimpián.

Rohan Taylor, az ausztrálok szövetségi kapitánya csütörtökön jelentette be, hogy egyik legjobbjuk - a három számban, köztük 200 vegyesen is világranglista-vezető McKeown - a 100 hátat favorizálja a 200 vegyes helyett, így utóbbitól visszalép.

"Olimpiai újoncként nagy kihívás lesz számára a viadal, hónapok óta egyeztetett erről az edzőjével, tiszteletben tartom a döntését" - fogalmazott Taylor.

A 100 háton világcsúcstartó McKeownra - aki ebben a számban várhatóan hatalmas csatát vív majd az amerikai Regan Smith-szel - a vegyesváltókban is számítanak amellett, hogy 200 háton is szerepel.

A 200 vegyesen világcsúcstartó és címvédő Hosszú Katinkának - illetve a szám másik magyar indulójának, Sebestyén Dalmának - így eggyel kevesebb riválissal kell majd felvennie a harcot.

A 200 vegyest hétfőtől szerdáig rendezik Tokióban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×