eur:
396.44
usd:
363.83
bux:
71882.48
2024. augusztus 8. csütörtök László
Nádas Bence, Csizmadia Kolos, Kuli István és Tótka Sándor (b-j) a férfi kajak négyesek 500 méteres versenyének középfutamában a 2024-es párizsi nyári olimpián a vaires-sur-marne-i evezős és kajak-kenu pályán 2024. augusztus 8-án.
Nyitókép: Kovács Tamás

Hetedik lett a férfi kajak négyes

Nádas Bence, Csizmadia Kolos, Kuli István, Tótka Sándor összeállításban versenyzett a férfi kajak négyes a párizsi olimpián, a szám (K-4 500 m) döntőjében. A hetedik helyen zárt.

Az ukránok indultak az egyesen, a litvánok a kettesen, a szerbek a hármason, a németek a négyesen, az ausztrálok az ötösön, a magyarok a hatoson, a spanyolok a hetesen, az új-zélandiak a nyolcason.

A németek és a magyarok bemozdultak, előbb indultak, emiatt a versenybíró visszalőtte a rajtot, ennek senki sem örült. Szép lassan mindenki újra beállt a startpozícióba.

A második rajt már jó lett, Nádas Bence megindította a hajót. A németek és a spanyolok rajtoltak a legjobban, a negyedik-ötödik helyen haladt a magyar hajó,féltávnál is ez volt a helyzet.

Nem sikerült jól a pálya, hamar kiszálltak az éremversenyből, talán lélekben el is engedték a fiúk a végét.

A végén a németek négy századdal megelőzték az ausztrálokat, ők lettek az olimpiai bajnokok. A magyar négyes hetedik lett, több, mint két másodperccel kapott ki a németektől és az ausztráloktól.

Címlapról ajánljuk
Nagy bajban Csehország, a szomszéd viszont örülhet

Nagy bajban Csehország, a szomszéd viszont örülhet

A Cseh Statisztikai Hivatal augusztus 6-án, kedden közzétett friss adatai szerint 2024 júniusában a cseh ipar és az építőipar termelése egyaránt csökkent, immár a negyedik egymást követő hónapban és nagyobb mértékben, mint májusban. A szlovákiai ipari termelés 2024 májusában az ingadozások ellenére visszatért az előző évi szintre.

Bronzérmes a magyar női kajak négyes

A női kajak négyesek olimpiai döntőjében bronzérmes lett a Pupp Noémi, Fojt Sára, Csipes Tamara, Gazsó Alida Dóra összeállítású magyar négyes
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×