eur:
396.81
usd:
362.35
bux:
70008.9
2024. augusztus 5. hétfő Krisztina
Nyitókép: Érdi Mária Sajtó

A szélcsend elvette Érdi Mária esélyét

A gyenge szélviszonyok miatt nem rendezik meg Marseille-ben az ILCA-6-os kategóriában az alapverseny utolsónak, tervezett tizedik futamát. Így maradt a kilencedik futam utáni eredmény.

Érdi Mária ezzel összesítésben a 14. helyen végzett, nem jutott az éremfutamban résztvevő tíz versenyző közé.

Érdekesség: a holland Marit Bouwmeester, függetlenül a keddre tervezett éremfutamtól, már megnyerte az olimpiai bajnoki címet, mivel a kilencedik futam után 21 pontos, behozhatatlan előnnyel vezet.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: a venezuelai elnök már Dél-Amerikában is elvesztette szövetségeseit

Nagy Sándor Gyula: a venezuelai elnök már Dél-Amerikában is elvesztette szövetségeseit

Óriási nyomás nehezedik Nicolas Maduro újraválasztott venezuelai elnökre, mert egyszerre áll külföldi támadás és belföldi össztűz alatt a választtási visszaélések miatt, ráadásul az ország gazdasága is romokban hever – mondta Nagy Sándor Gyula Latin-Amerika-kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára az InfoRádió Aréna című műsorában.

Császár Gábor a férfi kézisek kieséséről: jár a kalapemelés a magyar csapatnak

Túl korán sikerült fordítani, mert az várható volt, hogy a házigazdák egészen a legvégéig bírni fogják a nyomást, és nem fognak kipukkadni – mondta a magyar–francia mérkőzésről a Veszprém és a PSG korábbi kézilabdázója. Császár Gábor hozzátette: a magyar csapat minden dicséretet megérdemel, mert csak egy hajszálon múlt a továbbjutása egy nagyon erős csoportból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.06. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×