eur:
394.85
usd:
365.58
bux:
73761.3
2024. július 30. kedd Judit, Xénia
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnok magyar úszónő a Team Iron sajtótájékoztatóján, egy hónappal a Nemzetközi Úszó Liga (ISL) budapesti fordulója előtt, a Duna Aréna Gépházában 2019. szeptember 26-án.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hosszú Katinka Milák Kristóf védelmére kelt

Hosszú Katinka az Eurosport vendégeként kelt Milák Kristóf védelmére. A másik meghívott vendéggel, Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai bajnokkal egyetértettek abban, hogy ilyenkor védeni kellene a sportolót, hogy megtalálja az örömöt az úszásban.

Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok és Pásztory Dóra kétszeres paralimpiai bajnok úszók az Eurosport Bonjour Paris című elemzőműsorában beszéltek Milák Kristófról - írja az eurosport.hu.

Hosszú Katinka szerint Milákot nehéz helyzetbe hozta edzője (Virth Balázs) azzal, hogy nyilvánosan beszélt arról, hogy az úszó nincs jó formában. Mint mondta,

ez a riválisaival szemben is előnytelen helyzetbe juttatta Milák Kristófot.

Pásztory Dóra szerint a sportoló körül lévő emberek feladata lenne, hogy erről ne beszéljenek, de a verseny után ki fog derülni, hogy mindebből mi volt igaz. Hangsúlyozta: sok kérdésre fogunk választ kapni.

A paralimpiai bajnok egyetértett azzal, hogy ez egy érzékeny téma, de érthető, hogy az emberek miért érdeklődnek Milák Kristóf iránt, hiszen ilyen tehetséges úszónk talán még nem is volt. A szurkolók is szeretnék őt látni, és válaszokat kapni, jobban megérteni őt emberileg.

Hosszú Katinka szerint ha Milák Kristófnak a nyilvánosság teljes kizárására van szüksége a fókusz megtartásához, akkor ezt mindenkinek meg kell értenie és el kell fogadnia. Hozzátette,

a körülötte lévőknek segítenie kellene őt nem csak a felkészülésben, hanem a kommunikációban is.

A két bajnok egyetértett abban, hogy azt szeretnék látni: az úszás örömet okoz Milák Kristóf számára, és szeretnék végre egy kicsit mosolyogni látni.

Címlapról ajánljuk

Komoly lépést tehet a negyeddöntő felé a női kézilabda-válogatott – élőben

Angola ellen játszik a magyar női csapat a harmadik csoportmérkőzésen az olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×