eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 28. vasárnap Szabolcs
Pásztor Flóra az amerikai Jacqueline Dubrovich elleni asszójában a legjobb 16 közé jutásért a női tőr egyéni versenyében a 2024-es párizsi nyári olimpián a Grand Palais kiállítócsarnokban 2024. július 28-án.
Nyitókép: Illyés Tibor

Lee Kiefer ellen nem volt esélye Pásztor Flórának

Két szép győzelem után a harmadik mérkőzésén alulmaradt, így a negyeddöntőben fejezte be szereplését a párizsi olimpián a tőröző Pásztor Flóra.

A szakág egyetlen magyar indulója, aki az egyéni világranglistáról került az ötkarikás mezőnybe, az amerikai Jacqueline Dubrovich és a kanadai Yunjia Zhang elleni sikerét követően egy újabb amerikaival találkozott a legjobb nyolc között. Ez viszont már igazán komoly feladatnak ígérkezett, mivel a világranglistát vezető, címvédő, egyéniben háromszoros vb-bronzérmes Lee Kiefer állt vele szemben a páston.

Az alacsony termetű tengerentúli vívó nehezen jutott túl az első fordulón, de a másodikban már meggyőzőbb volt. A tavalyi Európa Játékok magyar ezüstérmese meg is tapasztalhatta, hogy formába lendült Kiefer, aki ellenállhatatlanul vívott: 8-1-re vezetett az első három perc végén, majd 15-4-re nyert.

A Törekvés 25 éves vívója eredményes napot zárt, két szép győzelmet aratott, majd a szakág egyik klasszisával szemben maradt alul.

Címlapról ajánljuk
Simon Petra: Ez a győzelem még több hitet ad nekünk

Simon Petra: Ez a győzelem még több hitet ad nekünk

A védekezésváltásnak és jó egyéni teljesítményeknek köszönhetően fordított a magyar női kézilabda-válogatott Brazília ellen. A csapat több tagját a horvátok elleni vb-meccsre emlékeztette a mostani diadal.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 28. 17:42
×
×
×
×