eur:
392.7
usd:
362.03
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
A brazil Giulia Guarieiro (b) és spanyol Lara González a 2024-es párizsi nyári olimpia női kézilabdatornájának B csoportjában játszott Spanyolország - Brazília mérkőzésen az Észak-párizsi Arénában, a francia fővárossal határos Seine-Saint-Denis-ben 2024. július 25-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Egy sima, egy fordított – érdekes eredmények a női kézilabdázók csoportjában

A brazil és a holland válogatott került lépéselőnybe a párizsi olimpia női kézilabdatornáján.

A brazil válogatott 29-18-ra legyőzte a spanyol csapatot a magyar érdekeltségű csoportban a párizsi olimpia női kézilabdatornájának csütörtöki nyitónapján.

A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO brazil játékosa, Bruna Almeida de Paula hat góllal járult hozzá a sikerhez. A spanyolokat a korábban Győrben és a magyar válogatott élén is dolgozó Ambros Martín irányítja.

A brazilokkal vasárnap, a spanyolokkal jövő csütörtökön találkozik Golovin Vlagyimir magyar válogatottja, amely 19 órától a házigazda, címvédő és világbajnok Franciaország ellen kezdi meg szereplését. A hatos első négy csapata jut a negyeddöntőbe.

A holland válogatott a papírformának megfelelően 34-31-re legyőzte az angolai csapatot a magyar érdekeltségű csoportban. Az afrikai együttes az első félidőben remekül tartotta magát, az esélyesebb európai riválisa csak a második játékrészben tudott ellépni. A hollandok két legeredményesebb játékosa Estavana Polman és a ferencvárosi Angela Malestein volt nyolc-nyolc találattal.

Címlapról ajánljuk
Elfogytak a német hírszerzők, súlyos a munkaerőhiány, pedig feladat az lenne

Elfogytak a német hírszerzők, súlyos a munkaerőhiány, pedig feladat az lenne

Nem csak a sokasodó munka jelent komoly kihívásokat a német Szövetségi Hírszerző Szolgálat (Bundesnachrichtendienst – BND) számára. Legfrissebb adatok szerint a hivatal súlyos munkaerőhiánnyal küzd, ami megnehezíti a külföldi hírszerzést. Ráadásul bizonyos törvényi korlátozások sem kedveznek a munkaerő toborzásának.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 25. 21:51
×
×
×
×