eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Elindult az utolsó magyar küldöttség

Az olimpián induló magyar csapat utolsó delegációja is elindult vasárnap reggel Rio de Janeiróba.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapjának tájékoztatása szerint a gép hat óra után nem sokkal szállt fel a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A járattal utazik a kajakos Fazekas-Zur Krisztina, Csipes Tamara és Somorácz Tamás, valamint Parti András hegyikerékpáros és több edző. Számukra az olimpia második hetében kezdődnek a küzdelmek.

A címvédő négyes tagja, Fazekas-Zur Krisztina közölte, fantasztikus érzésekkel indul, és alig várja, hogy ott legyen Rióban.

"Néztem a televízióban az elmúlt héten, hogy mindenki milyen klasszul versenyez. Kicsit olyan érzésem van, hogy lekések valamit. Londonhoz hasonlóan pozitívan állok Rióhoz is" - fogalmazott a 36 éves versenyző.

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×