eur:
394.82
usd:
365.49
bux:
71445.84
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Pelé és Diego Maradon
Nyitókép: forrás: outlookindia.com

Pelé: Diego most biztosan mosolyog

Az egyetlen háromszoros világbajnok is gratulált Argentína futball-világbajnoki címéhez.

A brazil legenda, aki épp a világbajnokság alatt került kórházba, nézte a vb-döntőt, és áradozva posztolt róla az Instagramon. Nemcsak az ősi rivális Argentína győzelméhez gratulált, de megemlékezett Lionel Messi, és Kylian Mbappé teljesítményéről is, sőt Marokkó bravúros negyedik helyéről is írt.

"A labdarúgás története, mint mindig, most is csodás módon folytatódott. Messi megnyerte az első világbajnoki címét, amit a pályafutása alapján megérdemelt. Kedves barátom, Mbappé, négy gólt is lőtt a döntőben. Csodás ajándék volt látni ezt az előadást. És nem hagyhatom ki azt sem, hogy gratuláljak Marokkónak a hihetetlen szereplésért. Jó látni Afrika ragyogását. Gratulálok, Argentína! Diego most biztosan mosolyog" – írta Pelé, utalva az argentinok egyik legfényesebb csillagára, Maradonára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Pelé (@pele) által megosztott bejegyzés

Címlapról ajánljuk
Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Nem hagyják magukat a kis benzinkutasok – Van eszközük a kormánnyal szemben

Nem hagyják magukat a kis benzinkutasok – Van eszközük a kormánnyal szemben

Már meghallgatható a Portfolio Checklist szerdai adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy ismét forrósodik a helyzet az üzemanyagpiacon. A kormány figyelmeztette a kiskereskedőket, hogy az árak magasabbak, mint a régiós átlag, és jó lenne elkerülni a további intézkedéseket. Vendégünk volt Egri Gábor, a Független Benzinkutak Szövetségének elnöke. A második részben Hornyák Józseffel, a Portfolio makroelemzőjével azt vizsgáltuk, hogy miként fejlődtek a magyar megyék a kétezres évek óta, mekkora Budapest előnye a vidékkel szemben, és valóban jó-e az, ha az iparra helyezzük a hangsúlyt a szolgáltatásokkal szemben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×