eur:
393.59
usd:
364.5
bux:
71847.27
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fernando Santos portugál szövetségi kapitány egy dohai sajtóértekezleten 2022. december 9-én. Portugália december 10-én Marokkó ellen játszik a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében.
Nyitókép: MTI/EPA-LUSA/José Sena Goulao

Már hivatalos: távozik Fernando Santos

A Portugál Labdarúgó-szövetség hivatalos közleményben erősítette meg a lapértesüléseket.

A 68 éves trénernek azt követően köszönték meg a munkáját, hogy a gárda szombaton Marokkóval szemben a negyeddöntőben búcsúzott a katari világbajnokságon.

A portugál szövetség várhatóan a következő hetekben nevezi meg a szakember utódját, a sajtó szerint a legesélyesebb a posztra José Mourinho, aki jelenleg az AS Romát irányítja.

"A megnyert viadalok mellett Fernando Santos a legtöbb meccset és legtöbb győzelmet szerző edző" – olvasható az FPF, a portugál szövetség közleményében.

Fernando Santos 2014 nyara óta vezette a nemzeti csapatot, 109 mérkőzés 68 győzelem, 21 döntetlen és 20 vereség volt a mérlege, legnagyobb sikereként 2016-ban Európa-bajnokságot, 2019-ben Nemzetek Ligáját nyert az együttessel.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×