eur:
393.77
usd:
364.67
bux:
71899.01
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A dél-koreai Hvang Hi Csan (pirosban) berúgja csapata második gólját a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjában játszott Dél-Korea-Portugália mérkőzésen az ar-rajjani Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 2-án. Dél-Korea 2-1-re győzött.
Nyitókép: MTI/EPA/Abir Szultan

Kihullott két labdarúgó a portugál vb-keretből

Haza is utaztak Katarból.

Sérülés miatt hazautazott a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjére készülő portugál válogatottól Nuno Mendes és Danilo Pereira.

Mendes, a Paris Saint-Germain 20 éves hátvédje eleve nem százszázalékos állapotban érkezett a vb-re, ahol kihagyta csapata első mérkőzését Ghánával szemben, majd az Uruguay elleni folytatásban már 42 perc után le kellett cserélni combproblémák miatt. A helyére Raphaël Guerreiro állt be.

Mendes klubtársa, Pereira végigjátszotta a Ghána ellen 3-2-re megnyert meccset, majd egy edzés során három bordáját is eltörte. Eleinte úgy hírlett, hogy a vb későbbi szakaszában újra csatlakozhat társaihoz, de később kiderült, hogy már nem hadra fogható. Fernando Santos szövetségi kapitány Pereira helyén a 39 éves Pepét szerepelteti, aki csapatkapitányként gólt szerzett a Svájc ellen 6-1-re megnyert nyolcaddöntőben.

A portugálok szombaton Marokkóval csapnak össze a vb negyeddöntőjében.

Címlapról ajánljuk
Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót
"Nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei"

Órákkal az Árpád hídi autós tragédia előtt engedte el a rendőrség az ámokfutót

A férfi ellen szerda reggel kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás, de szabadon engedték, éjszaka ellopott egy taxit, és tömegbalesetet okozott az Árpád hídon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×