eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Faragó Tamás: dráma zajlott a vízben

Faragó Tamás: dráma zajlott a vízben

Aggódott a görögök ellen helyosztó közben Faragó Tamás, de aztán végre megfeledkeztek a pólóslányok a tétről, és így tudtak nyerni. Az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője a férfiaktól felszabadult játékot vár a görögök elleni csütörtök esti elődöntőben.

"Nagyon értékes győzelmet arattunk, különösen annak fényében, hogy vannak olyan mérkőzéseink, amikor a csapat nem játszik jól, mégis nyerni tud" - mondta Faragó Tamás, hozzátéve, hogy a  félidőben 6-3-ra vezettek a görögök, de

valami huszáros hajrával megtáltosodott a csapat, és egy 5-0-s negyeddel fordított.

"Nagyon aggódtam, amikor elhúzott a rivális, azt gondoltam, hogy megint valami dráma zajlik a vízben. Azt hiszem, hogy túlizgulták a lányok nemcsak ennek a meccsnek az első felét, hanem a Kanada elleni negyeddöntőt is" - mondta az InfoRádió szakértője. Úgy látta, Gurisatti Gréta beállítása, másként gondolkodása bátorítólag hatott a többiekre, megfeledkeztek a tétéről, és hirtelen felszabadult játékot produkáltak.

Utána az utolsó negyedben visszasüllyedtek az első két negyed szintjére,

de az már elég volt a győzelemhez.

A férfi válogatott csütörtök este fél kilenctől Görögország ellen játszik a döntőbe jutásért, és Faragó Tamás bizakodó.

"Remélem, most, hogy a fiúk teljesítették a kitűzött célt, és bejutottak a négy közé, felszabadultak lesznek. Abban bízom, hogy azt a pontos gondolkodást és lövőszázalékot, amit az oroszok ellen mutattunk, a sokkal zártabban védekező görögök ellen is meg tudjuk ismételni. Mindenképpen bízom a srácokban, mert az olaszok elleni döntetlen után kedvezőbb ágon vagyunk, elkerültük a horvát és a szerb csapatot, és ezt most ki kell használni" - mondta Faragó Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×