eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Faragó Tamás: bejelentkeztünk az aranyéremért

Faragó Tamás: bejelentkeztünk az aranyéremért

Nagy Viktor és Varga Dénes teljesítményét emelte ki Faragó Tamás, az InfoRádió állandó vízilabda-szakértője a válogatott Ausztrália ellen elért 13-3-as győzelme után. Az olimpiai és világbajnok pólós szerint demonstratív győzelmet aratott a magyar csapat.

"Demonstratív győzelmet arattunk, meglepően biztosan nyertünk" - értékelte az ausztrálok elleni tízgólos sikert Faragó Tamás. Magabiztos csapatjátékot látott és kiváló teljesítményeket, közülük is kiemelkedett a szakértő szerint Nagy Viktor és Varga Dénes játéka.

"Taktikailag is jobbak voltunk, pedig az ausztrál edző, Elvis Fatovic jó szakember, de ez a meccs nagyon egyértelmű volt.

Ezzel a játékkal bejelentkeztünk a legjobb négy közé, az aranyért"

- jelentette ki Faragó Tamás.

"Nagyon szeretem azokat a meccseket, amikor a legjobb játékosok játszanak a legjobban. Varga Dumi a világ egyik legjobb pólósa, meghatározó volt, hogy visszatért a válogatottba, mert szeret vízilabdázni, szereti a válogatottat. Nagy Viktor teljesítménye fontos volt a kapuban, mert a jó védekezés biztosítja a sikert, enélkül nehéz csatát nyerni" - mondta Faragó Tamás.

Szerda este Olaszország a következő ellenfél, a szakértő szerint ez jóval nehezebb lesz, mert Alessandro Campagna jó stratéga és jó csapatot is irányít, feljövőben vannak, kiváló játékosokkal.

"Érdekes, hogy sok játékost lecserélték betegségre hivatkozva, de

ha a csapat negyedét lecserélik, akkor az esetleg doppingvizsgálat miatt is lehet.

Akik maradtak azonban, jó játékosok, és azokat a taktikai hibákat nem fogja elkövetni az olasz csapat, amelyeket az ausztrál. Szoros, kiegyensúlyozott mérkőzést várok, természetesen magyar győzelemmel" - mondta Faragó Tamás.

Magabiztos, 15-20 gólos győzelem a reális szerinte kedd este a magyar-francia női mérkőzésen. Az InfoRádió szakértője szerint Bíró Attila szövetségi kapitány azt akarja majd megoldani, amit  a japánok ellen nem sikerül: a védekezés pontosságát.

"Sokkal jobb úgy nagy arányú győzelmet aratni, hogy kevés gólt kapunk. Ez lesz elsősorban a francia mérkőzés feladata" - mondta Faragó Tamás.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×