eur:
393
usd:
363.47
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A magyar pólókapitánynak meglepő születésnapi kérése volt

A magyar pólókapitánynak meglepő születésnapi kérése volt

Magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar férfi vízilabda-válogatott a budapesti vizes világbajnokságon, miután 13-3-ra nyert Ausztrália ellen. Märcz Tamás szövetségi kapitány, aki a meccs napján ünnepelte 43. születésnapját, ajándékba a szurkolók énekének felvételét kérte.

Märcz Tamás szövetségi kapitány szerint nehezen indult a mérkőzés, de tudta, hogy idővel beindul a játék.

"Bíztam benne, hogy lesz két-három pillanat a mérkőzésen, amikor a magunk javára fordíthatjuk a találkozót. Jól játszottunk, ezért az ausztrálok többcenteres játéka sem okozott gondot" – értékelt a szakvezető az InfoRádiónak.

A magyar pólókapitánynak meglepő születésnapi kérése volt

Manhercz Krisztián, a válogatott szélsője szerint egy percig nem forgott veszélyben a győzelem: "Számítottunk arra, hogy nekünk esnek, ez egy 1-1-es első negyedet okozott. Onnantól azonban hamar felvettük a nézők ritmusát játékritmusban, ez a tízgólos különbségben is megmutatkozott."

Mezei Tamás, a válogatott centere góllal mutatkozott be világbajnokságon. Az InfoRádiónak úgy nyilatkozott, hogy a találkozó egészében kézben tartották az irányítást.

"Az általunk kikényszerített, kiszorított lehetőséggel élhettek csak az ausztrálok, Nagy Viktor pedig remek formában védett" – mondta Mezei Tamás.

Az ausztrálok elleni mérkőzést a szövetségi kapitány 43. a születésnapján rendezték. A közönség pedig elénekelte neki a boldog születésnapot című dalt.

"Valószínűleg nem adódik ilyen a jövőben. El is kérem a videofelvételt. A győzelem és a szép bemutatkozás fontosabb volt" – jegyezte Märcz Tamás szövetségi kapitány az InfoRádiónak.

A magyar férfi vízilabda-válogatott legközelebb csütörtökön 20 óra 10 perctől játszik Olaszország ellen a csoport rangadóján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×