eur:
394.73
usd:
368.11
bux:
72288.23
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér
Schäfer András, Lang Ádám, Szappanos Péter, Varga Barnabás és Szoboszlai Dominik (b-j) az Írország - Magyarország barátságos labdarúgó mérkőzés előtt a dublini Aviva Stadionban 2024. június 4-én.
Nyitókép: Illyés Tibor

Varga Barnabás állapotáról tájékoztatott az MLSZ

Az MLSZ az X (régen Twitter)-csatornáján adott tájékoztatást a magyar–skót selejtező második félidejében fejsérülést szenvedett Varga Barnabás állapotáról.

„Varga Barnabás állapota stabil! A játékos jelenleg már az egyik stuttgarti kórházban van! Állapotáról újabb hír esetén azonnal tájékoztatást adunk!”

A DFB, a Német Labdarúgó-szövetség angol nyelvű üzenetben kívánt jobbulást a magyar játékosnak: Get well soon, Barnabás!

Az éjfél utáni frissítés alapján tudható, „Varga Barnabás arcában több csont is eltört a mérkőzésen történt ütközés során továbbá agyrázkódást is szenvedett. Nagy valószínűséggel műtét vár a Fradi
csatárára. Az éjszakát a kórházban tölti Stuttgartban. Az egész csapat szorít érte!”

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 1. 15:41
×
×
×
×