eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője, miután csapata 2-0-ra győzött az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa 32 közé jutásáért játszott Arsenal-Liverpool mérkőzésen a londoni Emirates Stadionban 2024. január 7-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Jürgen Kloppnak különös ajánlata van a szurkoláshoz

Habár az Európa-bajnokság Németországban zajlik, mégis arra van lehetősége a német szurkolóknak, hogy Mallorcán nézzék a negyeddöntőket, Jürgen Klopp társaságában.

Július 5-én indul a repülőgép Mallorcára, ahol ötcsillagos hotelben szállásolják el a jelentkezőket, és 7-én már indul is a gép vissza, de akik beneveznek a túrára, azoknak július 6-án felejthetetlen élményben lesz részük - írja a Bild cikke nyomán a Magyar Nemzet.

Nekik ugyanis lehetőségük lesz Jürgen Kloppal nézni az Eb negyeddöntőit, aki a helyszínen elemzi is a mérkőzéseket.

Jürgen Klopp az idény végeztével elköszönt a Liverpooltól, és egyelőre nem is folytatja az edzősködést. Jelenleg mallorcai rezidenciáján piheni ki az elmúlt évek fáradalmait. A pihenőt az Európa-bajnokság miatt sem szakítja meg, nem tér haza, hogy a helyszínen nézze meg a meccseket, inkább ő fogad vendégeket.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×