eur:
394.71
usd:
367.73
bux:
69846.4
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Kalinyingrád, 2018. június 22.A svájci Granit Xhaka a gólját ünnepli a Szerbia – Svájc mérkőzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának második fordulójában a Kalinyingrád Stadionban 2018. június 22-én. (MTI/EPA/Laurent Gillieron)
Nyitókép: Laurent Gillieron

Balhé volt a svájciaknál a magyarok elleni meccs előtt?

Murat Yakin kapitány és Granit Xhaka - ha hinni lehet a beszámolónak - egy vacsorával, borozással "öblítette le" a konfliktust.

Súlyos balhéról érkeznek hírek a svájci labdarúgó-válogatott háza tájáról a foci-Eb kölni helyszínéről.

Mint a Ripost írja, a szövetségi kapitány Murat Yakin és a válogatott ikonja, Granit Xhaka finoman szólva sincs túl jó viszonyban, összetűzésbe is kerültek, ennek a viszonynak pedig hosszú az "árnyéka". A játékos korábban kritizálta az edzéseket, ami a kölni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón kellemetlen kérdésekhez vezetett.

A kapitány megjegyzése szerint ma már "jobb a kapcsolatuk, mint valaha", még vacsorázni, borozni is elmentek együtt a labdarúgóval, hogy átrágják, ami történt, váltig állította, hogy már csak a magyarok elleni meccsre fókuszálnak.

"Kemény meccsre számítok, de a fontos az, hogy mi használjuk a saját erősségeinket. A magyarok elsősorban csapatként erősek, amit az eredmények is igazolnak, elvégre veretlenül nyerték meg a selejtezőcsoportjukat" - hízelgett pénteken Murat Yakin.

Marco Rossi egyébként épp Xhaka játékát dicsérte a svájci csapatból ugyanezen a tájékoztatón.

A mérkőzést szombat 15 órakor játsszák a felek.

Címlapról ajánljuk
Kalas Vivien: Magyarország nem tudja megakadályozni Ursula von der Leyen újrajelölését

Kalas Vivien: Magyarország nem tudja megakadályozni Ursula von der Leyen újrajelölését

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézet főreferense több konkrétumra számított a hétfői, nem hivatalos EU-csúcson, de így is biztos benne, hogy hamarosan döntés születik az uniós csúcsvezetők személyéről, csak két konfliktust még rendezni kell.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×