eur:
395.07
usd:
368.8
bux:
69837.88
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Loic Négo, a magyar válogatott játékosa a labdarúgó Nemzetek Ligája 2. fordulójában játszott Olaszország - Magyarország mérkőzésen az olaszországi Cesenában, a Dino Manuzzi Stadionban 2022. június 7-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Sérült a magyar labdarúgó-válogatott egyik alapembere

Előbb Bolla Bendegúz és Loic Négo, majd Marc Rossi szövetség válaszolt a magyar válogatott táborából a péntek esti, kölni sajtótájékoztatón. A kapitány elárulta, egyik kulcsjátékosára nem számíthat a szombati találkozón.

A francia élvonalbeli Havre AC védője, Loic Nego hat Eb-selejtezőn szerepelt a nyolcból, az idei eddigi négy mérkőzésből hármon játszott. Szombaton nem fog. Ő ugyan arról beszélt, hogy még a pénteki, sőt a szombati nap is rendelkezésre áll, van még idő a mérkőzésig, hogy kiderüljön, játékképes-e, ám a szövetségi kapitány határozottan kijelentette, hogy Nego sérült, nem fog játszani.

Ez a kérdés talán a legnagyobb kérdőjelet is kivedtte a szombati összeállítás mögül. Noha a kapitány nem válaszolt a kezdő tizenegyet firtató kérdésre, annyi elárult, nincs benne bizonytalanság vagy kérdés. Döntött.

Ennek alapján, nagy valószínűséggel, a Gulácsi – Lang, Orbán, Dárdai – Bolla, Nagy Ádám, Schäfer, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Varga Barnabás tizenegy fog kezdeni. Talán még az elképzelhető, hogy Dárdai Márton helyett Szalai Attila kezdjen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Remek hangulatban a tőzsdék a fontos adatok előtt

Ma kamatdöntő ülést tartottak a Magyar Nemzeti Bankban, ahol a várakozásoknak megfelelően 25 bázisponttal, 7%-ra mérsékelte irányadó kamatát a jegybank. A tengerentúlon is fontos, a piacok számára is meghatározó adatot közölnek: az amerikai kiskereskedelmi eladások alakulását. Az amerikai kereslet változása inflációs szempontból fontos, így egy vártnál jóval erősebb vagy gyengébb adat kibillentheti a piacokat, heves mozgásokat okozva a tőzsdéken. Az ázsiai piacokon ma reggel felemás volt a hangulat, míg óvatos emelkedést láthatunk Európában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 18. 13:08
×
×
×
×