eur:
394.92
usd:
367.87
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
Gera Zoltán másodedző (b), Marco Rossi szövetségi kapitány (k) és Cosimo Inguscio pályaedző (j) a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Puskás Arénában 2021. június 14-én. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Portugália ellen lép pályára június 15-én Budapesten.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megvannak a kezdőcsapatok, őket választotta Rossi

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy helyen változtatta meg a portugálok elleni, keddi kezdő csapatát. Bekerült a tizenegybe a francia származású Loic Nego. Didier Deschamps a legerősebb tizenegyét küldi pályára.

A 15 órakor a Puskás Arénában kezdődő mérkőzés kezdő tizenegyei. Magyarország: Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai Atiila – Nego, Nagy Ádám, Kleinheisler, Schäfer, Fiola – Szalai Ádám, Sallai Roland. Franciaország: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Digne – Pogba, Kanté, Rabiot – Griezmann, Benzema, Mbappé. Lucas Hernandez sérülése a jelek szerint nem jött teljesen rendbe, druszája, Lucas Digne kezd a balhátvéd posztján.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 11:39
×
×
×
×