eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A cseh Patrick Schick (b) ünnepel, miután gólt szerzett Skócia ellen a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság D csoportjának első fordulójában játszott Skócia - Csehország mérkőzésen a glasgow-i Hampden Park stadionban 2021. június 14-én.
Nyitókép: Andy Buchanan

A csehek már a továbbjutásért játszanak

Akárcsak a 2016-os Európa-bajnokság csoportszakaszának második fordulójában, a mostani tornán is találkozik egymással a horvát és a cseh csapat. Ezúttal nem St-Étienne-ben, hanem a glasgow-i Hampden Parkban. A találkozó 18 órakor kezdődik.

Az a csoportkör a horvátoknak nagyon jól sikerült (hét ponttal megnyerték a négyest), a cseheknek nagyon rosszul (egyetlen ponttal utolsók lettek), ráadásul utóbbiak már egy elveszített mérkőzésen álltak talpra, elsősorban a horvát közönségnek és a horvát játékosoknak. A kisebb lelátói botrány előtt 2-0-ra vezetett a horvát csapat, biztos győztesnek tűnt, aztán 2-2-vel zártak.

Most viszont a csehek állnak jobban, miután kifejezetten jó játékkal megverték a skótokat, míg a horvátok kikaptak az angoloktól. A cseh válogatott alighanem egy döntetlennel is nagyon elégedett lenne. Zlatko Dalic nem keltett meglepetést az összeállítással: Livakovic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Gvardiol - Modric, Kovacic, Brekalo, Kramaric, Perisic - Rebic. Talán csak Brekalo pályára küldése váratlan picit. A csehek a Vaclik - Coufal, Celustka, Kalas, Boril - Holes, Soucek, Masopust, Darida, Jankto - Schick tizeneggyel kezdenek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×