eur:
404.57
usd:
374.19
bux:
74122.77
2024. október 28. hétfő Simon, Szimonetta
Fazekas Gergő (b2) és Ilic Zoran (j2), valamint a francia Elohim Prandi (b) és Luka Karabatic (j) a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi kézilabdatornája B csoportjának utolsó fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzésen a Dél-párizsi Arénában 2024. augusztus 4-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ezekben a városokban rendezik majd a 2027-es kézilabda-vb meccseit

A 32 csapatos torna 2027. január 13-án vagy 14-én kezdődik majd, a finálé január 31-én lesz.

Hat németországi városban rendezik meg 2027 januárjában a férfi kézilabda-világbajnokságot.

A viadal szervezői hétfőn közölték, hogy az első csoportkörnek Kiel, Magdeburg, München és Stuttgart ad majd otthont, a középdöntők Kölnben és Hannoverben lesznek, az éremmérkőzéseknek pedig előbbi város húszezer fő befogadására alkalmas csarnoka lesz majd a házigazdája, akárcsak 2007-ben.

A 32 csapatos torna 2027. január 13-án vagy 14-én kezdődik majd, a finálé január 31-én lesz.

Németország nyolcadszor rendez férfi kézilabda-vb-t, legutóbb 2019-ben - Dániával közösen - volt házigazda.

A soron következő, jövő januári viadal Horvátországban, Dániában és Norvégiában lesz, a magyarok a varasdi D csoportban a hollandokkal, az északmacedónokkal és a guineaiakkal találkoznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Robban a Trump-féle mémrészvény, szakad az olajár

Izgalmas napunk van ma a tőzsdéken: Európában alulteljesítenek az autógyártók, miután a Volkswagen konszern szakszervezeti vezetője arról beszélt, hogy akár három német gyárat is bezárhat a vállalat, és több tízezer munkahelyet is megszüntethetnek. Eközben a tengerentúlon nagyot ralizik a Donald Trump győzelmi esélyeivel együtt mozgó részvény, a DJT. Ázsiában jó hangulatban zajlott a kereskedés, Európában és a tengerentúlon pedig határozott emelkedést láthatunk, miközben jelentősen beesett az olaj ára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×