eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár (háttal) átadja az aranyérmet a győztes Milák Kristófnak a férfi 100 méteres pillangóúszás eredményhirdetésén a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 3-án.
Nyitókép: Kovács Tamás

Milák Kristóf barátnőjét és az autókat is megemlítette edzője

Zala Györggyel készített interjút az úszószövetség honlapja. Az olimpia érmes kenus jelenleg is Milák Kristóf egyik felkészítője.

A hosszú interjúban két kérdést szentelnek Milák Kristófnak. Zala György beszélt arról is, hogy miképpen készültek az olimpiára.

Mondatai szerint "rengeteget edzettünk a Honvédban, még akkor is, amikor a világ nem tudta, hol van. Megvallom, én ezt a „hol a Milák?” kérdést egy kicsit felfújtnak éreztem akkor is, hiszen neki napra és órára előre meg kellett adnia a tervezett hollétét. Valami oka lehetett ennek az „elvonulásnak”, de én a részletekről nem tudtam és nem is kérdezgettem Kristófot erről az egészről".

Az úszásról csak abban a vonatkozásban beszélnek, hogy mi a legközelebbi versenye és az arra történő eredményes felkészülése érdekében milyen erőnléti munkára lehet szüksége.

Azt is állatja a volt kenus, hogy "a mai napig nem tudja, hol és kivel fogja folytatni az úszóedzéseket" Milák Kristóf.

Nekem azt mondta: nyugi, ősszel megmondom, ki lesz az új edzőm.

Rájöttem, ha véletlenül elkezdek az úszásról beszélni, akkor ő kikapcsol, én pedig elhallgatok. Így úszásról gyakorlatilag nem is beszélünk - tette még hozzá az erőnléti edző.

Amiről viszont tudnak beszélni, azok az autók. "Ha ezek szóba jönnek, nincs időhatár, rengeteget tud a legkülönfélébb márkákról, félelmetes a lexikális tudása". A divat is kedvenc témái közé tartozik, szeret elegánsan öltözködni, miként az órák is nagyon érdeklik. A csajokról, vagy a barátnőjéről viszont ritkán esik szó. Ami neki kényes téma, azt lehetőleg elkerüljük - zárta az interjú ezen részét Zala György.

Címlapról ajánljuk
Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Fenyegető prosztatarák, a tünetmentesség miatt muszáj szűrésre menni

Továbbra is későn fordulnak orvoshoz a férfiak Magyarországon, ezért országos férfiegészség-kampány és PSA-szűrést indul betegszervezetek és az urológusszakma összefogásával a prosztatarák ellen. Itthon naponta három férfi hal meg a betegségben, pedig a prosztatarák korai felismerés esetén jól gyógyítható.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Jó hírt kaptak az adótartozástól szenvedő napelemes kivitelezők, aminek a lakossági nyertesek is örülhetnek!

Az uniós napelemes pályázatot lebonyolító ÉMI Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint mostantól azok a regisztrált napelemes kivitelezők, akik eddig a NAV felé fennálló adótartozásuk miatt nem tudták lehívni az RRF 6.2.1-es pályázat összegét, új lehetőséget kaptak – osztotta meg tagjaival és minden érintett napelemes kivitelezővel a jó hírt a Magyar Napelem Napkollektor Szövetség. A naperőművek terjedésével, és annak átfogó következményeivel részletesen foglalkozunk a Portfolio jövő csütörtöki, október 10-i Energy Investment Forum konferenciáján, amelyre még nem késő itt regisztrálni.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×