eur:
393.07
usd:
352.23
bux:
73163.96
2024. augusztus 27. kedd Gáspár
A győztes magyar válogatott tagjai ünnepelnek a 2024-es párizsi nyári olimpia női kézilabdatornája B csoportjában játszott Spanyolország - Magyarország mérkőzés végén a Dél-párizsi Arénában 2024. augusztus 1-jén. A magyar női válogatott bejutott a negyeddöntőbe, miután 27-24-re legyőzte Spanyolországot.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Egy régi hagyomány éledhet fel a női kézilabdában

Újra lehet B válogatott.

Golovin Vlagyimir szövetségi kapitány újraélesztheti a B válogatottat a női kézilabdázóknál.

Az olimpiai hatodik helyezett nemzeti csapat szakvezetője a magyar szövetség honlapján kedden arról írt, hogy a helyszínen, a kínai Csucsouban látta a végül bronzérmet nyert ifjúsági válogatott néhány mérkőzését a korosztályos világbajnokságon.

"Az ifiket látva az is eszembe jutott, érdemes lenne elgondolkodni egy B válogatott felállításán. Ugyanabban a rendszerben játszhatna, mint az A csapat, a tagjait motiválhatná, hogy figyeljük őket, ők is közénk tartoznak, és szerencsére van is annyi játékosunk, hogy meg tudnánk oldani" - magyarázta Golovin.

Hozzátette, maguk mellett tudhatnák azokat, akik az A keretbe még nem férnek be, így folyamatosan értékelhetnék a munkájukat, elmondhatnák nekik, mikor miben hibáztak, hol van elmaradásuk, miben kellene javítaniuk.

A női szakágban B válogatott legutóbb a dán Kim Rasmussen szövetségi kapitányi időszakában működött.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

Robert Fico: egy golyó hihetetlen pusztítást tud végezni az emberi szervezetben

„Tudok dolgozni, de nem vagyok képes súlyt emelni” – tájékoztatott egészségi állapotáról Robert Fico szlovák miniszterelnök, aki ellen idén májusban követtek el merényletkísérletet. A kormányfő közölte, hamarosan nyilvánossá teszik a merényletről készült belügyi jelentést. A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint Robert Fico vezeti a pártelnökök bizalmi listáját.

Visszaüthet a Földnek a NASA kisbolygóvadászata

Olasz kutatók szuperszámítógép segítségével szimulálták, hogyan éri el a Földet a Dimorphos nevű aszteroidából kirobbant 1 millió kg törmelék, amit a NASA bolygóvédelmi tesztje hozott létre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.27. kedd, 18:00
Koren Balázs
matematika tanár, a ProSuli szakmai vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 27. 14:52
×
×
×
×