eur:
393.63
usd:
351.68
bux:
72949.64
2024. augusztus 25. vasárnap Lajos, Patrícia
Németh András labdarúgó. Forrás: Wikipédia
Nyitókép: Forrás: Wikipédia

Bundesliga 2 - Németh Andrást kölcsönadta a Hamburg

A német másodosztályban szereplő Hamburger SV kölcsönadta magyar futballistáját.

A 21 éves csatár a Bundesliga 2 újoncához, a SC Preußen Münster együtteséhez került.

"Továbbra is hiszünk András képességeiben, és azt szeretnénk, ha minél több lehetőséghez jutna annak érdekében, hogy fejlődhessen. Ez egy jó hely számára, hogy ugyanebben az osztályban tegye meg a következő lépést, és jobb játékosként térjen vissza hozzánk" - idézte a hamburgi klub honlapja Claus Costa sportigazgatót.

Németh tavaly januárban a belga Genk együttesétől került a Hamburghoz, első három bajnokiján két gólt szerzett a csapatban, azóta viszont egyszer sem talált a kapuba, összesen 42 tétmérkőzésen lépett pályára a klub színeiben.

Címlapról ajánljuk

Néhány tanszer ára szabályosan kilőtt

A Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az áltagos éves infláció felett emelkedett a tanszerek ára Magyarországon. Most ősszel - a két évvel korábbihoz képest - csaknem 40 százalékkal drágábban lehet beszerezni az iskolában szükséges eszközöket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.26. hétfő, 18:00
Csizmazia Gábor
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa
Megoldották az energetika egyik legnagyobb problémáját, brutális napelemes megoldás érkezik

Megoldották az energetika egyik legnagyobb problémáját, brutális napelemes megoldás érkezik

A Rice Egyetem kutatói új módszert dolgoztak ki, amely a formamidinium ólom-jodid (FAPbI3) alapú perovszkit napelemek celláinak stabilitását és teljesítményét javítja. Az új eljárás lehetővé teszi, hogy a panelek több mint 1000 órán keresztül működjenek 85 Celsius-fokos hőmérsékleten, miközben hatékonyságuk csupán 3%-kal csökken – derül ki a Science magazinban publikált tanulmányukból. A kutatás eredményei alapján sokkal olcsóbb, sokkal tartósabb napelemeket gyárthatnak majd a jövőben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×