eur:
393.91
usd:
354.42
bux:
73288.31
2024. augusztus 23. péntek Bence
Kristoffer Zachariassen, a Ferencváros  játékosa a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 4. fordulójában játszott első Ferencváros - Borac Banja Luka (bosnyák) mérkőzésen a Groupama Arénában 2024. augusztus 22-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kubatov Gábor köszönetet mondott

A szurkolóknak köszönte meg a türelmüket a keserves kupadöntetlen után.

"Egy gyenge döntetlen. Köszönjük a futballt szerető szurkolóink türelmét" - írta a Fradi elnöke a Banja Luka elleni EL-mérkőzés 0-0-ás eredménye után a közösségi oldalán.

A mérkőzésről az Infostarton is beszámoltunk. A meccset ötlettelen, s ebből fakadóan helyzetek nélküli játék jellemzett.

A Ferencváros nem tudott előnyt szerezni az augusztus 29-i visszavágóra. A párharc győztese a második számú európai kupasorozat főtábláján folytatja, míg a vesztes a Konferencia-ligába kerül.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.23. péntek, 18:00
Polyánszky Zoltán
a Magyar Sakkszövetség elnöke
Békemisszióra indul a világ legnépesebb országának vezetője, nagy kérdés, hogy mire mehet ezzel

Békemisszióra indul a világ legnépesebb országának vezetője, nagy kérdés, hogy mire mehet ezzel

Narendra Modi indiai miniszterelnök számos kritikát kapott korábban amiatt, hogy ellátogatott Vlagyimir Putyin orosz elnökhöz. A világ legnépesebb országának kormányfője éppen akkor volt Moszkvában, amikor az oroszok egy gyermekkórházra mértek csapást az ukrán fővárosban, Modi mégsem kritizálta az eseményeket. Alig néhány héttel ezt követően a politikus kiköszörülheti a csorbát, hamarosan Kijevben rázhat kezet az ukrán elnökkel. A nagy kérdés, hogy ezzel mi pontosan a célja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×