eur:
392.64
usd:
352.18
bux:
73141.98
2024. augusztus 22. csütörtök Menyhért, Mirjam
Ricardo Moniz, a zalaegerszegi csapat vezetőedzője a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjében játszott ZTE FC – Puskás Akadémia mérkőzésen a zalaegerszegi ZTE Arénában 2023. április 4-én.
Nyitókép: MTI/Katona Tibor

Lecserélte a játékost, az apja megdobta egy esernyővel

A korábbi FTC-edző a rendőrségen tesz feljelentést.

A svájci FC Zürich vezetőedzője, Ricardo Moniz feljelentést tesz, miután vasárnap egy esernyővel dobta meg az egyik játékos édesapja. A korábban két magyar klubnál is dolgozó szakember elmondta, a fiatal labdarúgónak nincs visszaút a csapatba.

Hétfőn beszámoltunk róla, hogy a vasárnapi Zug–Zürich Svájci Kupa-mérkőzésen egy esernyővel dobták meg Ricardo Monizt, az FTC és a ZTE korábbi vezetőedzőjét, aki jelenleg a Zürichet irányítja - írja a sportal.blikk.hu.

A holland szakember a 62. percben pályára küldte a 19 éves Labinot Bajramit, akit a 80. percben le is cserélt. Ekkor telt be a pohár a játékos édesapjánál, aki Moniz közelébe férkőzött, és a lelátóról egy esernyővel megdobta.

„Ennek már semmi köze a futballhoz. Imádom ezt a sportot, és minden nap hálás vagyok, hogy a futballban dolgozhatok. Azonban ez már aggasztó, sajnos teljesen rossz irányba halad a labdarúgás” – mondta Moniz a Salzbuger Nachrichtennek.

„Elmegyek a rendőrségre, és feljelentést teszek. Egy ilyen támadás után nincs más választásom” – folytatta a 60 éves tréner.

Bajrami kapcsán elmondta, hogy tehetséges játékos, de „nincs visszaút számára.”

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.22. csütörtök, 18:00
Prószéky Gábor
Széchenyi-díjas programtervező matematikus, a Nyelvtudományi Kutatóközpont főigazgatója
Zselanne elesett, Moszkva nem tárgyal többé Ukrajnával - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

Zselanne elesett, Moszkva nem tárgyal többé Ukrajnával - Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán

A háború eddigi egyik legintenzívebb dróntámadása érte Moszkvát, Oroszország fővárosát. A helyi vezetés 10 ellenséges drón lelövését jelentette. Ukrajna közben részlegesen elkezdte kiüríteni Szumi megye lakosságát, 45 ezer embert akarnak kihozni a térségből. Az orosz haderő megkezdte Toreck bekerítését és hamarosan elérhetik Pokrovszkot is - mindkét város Donyeck megyében található. A nap folyamán elfoglalta az orosz hadsereg az 1000 fős lakosságú Zselannét. Oroszország ma bejelentette: többé nem hajlandók tárgyalni Ukrajnával a háború lezárásáról. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború szerdai eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×